09 november 2007

Agra (India)

03/11/07 - 05/11/07

Vanuit Varanasi hebben we de nachttrein genomen naar Agra. Eerst een paar uren vertraging en dan konden we gezellig met z'n allen op een harde bank de nacht doorbrengen op weg naar de Taj Mahal.
Op het eerste zicht leek Agra toch al wat rustiger dan Varanasi, niet te veel gezaag en minder druk in het algemeen.
Een bezoek aan de Taj Mahal kon er niet aan ontbreken, alleen jammer dat we geen helder weer hadden wat niet de waaaaaauw foto's opleverde.... Maar al bij al, het blijft een zeer indrukwekkend gebouw en ook de moeite om wat rond te kijken en iedereen wat bezig te zien.
Dan een taxiritje met de motorrikshaw richting centrum, waar we graag lekker Indisch wilden eten....maar onze taxichauffeur dropte ons gewoon aan een van z'n winkels in plaats van het gevraagde centrum...en toen zijn we maar naar een internet cafe getrokken en een vluchtje gaan boeken naar GOA....strand, zon en hopelijk geen gezeik meer.
Dus volgende dag de trein op naar Delhi (met 3 uur vertraging) om daar in een rot mufkot te slapen en de dag nadien joepieeeeeeeee een vlucht te nemen naar het mooie, rustige GOA.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jullie zijn gewonnen want jullie hebben 4 torens en wij maar 1 in Parijs (maar hij is wel hoger)
Gr mamzie papsie en mimie

Anoniem zei

Hey Leen & Nick... da's lang geleden dat we nog iets van ons hebben laten horen. Wel aantal keer jullie geweldige avonturen gelezen en vol hartstochtelijk verlangen naar de foto's zitten gapen :-)
Nu was 't lang geleden, wist niet eens dat jullie in tibet en nepal geweest waren, shame on me. Was net hele tijd verhalen lezen dus !
Geniet van GOA en als dat nog iets te druk zou zijn ... ietsje zuidelijk zouden er vergelijkbare oorden zijn.

nog 2 maanden of tot wanneer zijn jullie eigenlijk weg ? daarna klappen we zeker 'ns bij !!

Nen ondertussen getrouwde vent met ne kleine die nu ter begroeting aan de haren trekt en nu ook papa zegt :-))