10 februari 2007

Afscheidsfeestje 09/02/07 Café De Mops

Met vandaag een zware kater kunnen we al zeker zeggen dat het een geslaagd afscheidsfeestje was ! De Mops zal het geweten hebben!!!
Echt leuk dat iedereen (die we zo wat tof vinden) erbij was, 't was een gezellige boel.
We willen bij deze iedereen nogmaals bedanken voor de leuke sfeer, en de vele attenties!

Nagenieten kan op http://www.flickr.com/photos/nickenleen/sets/72157594527725779/

Bye, Bye

1 opmerking:

Carolinepien zei

Ha, de Leenepeen en de Nick! dat is hier allemaal aan het lukken met da bloggedoe! Heb ook net fotootjes gezien. Erg leuk en ook voor jullie als ge onze ballekeskopkes nog eens wilt zien terwijl ge in de zoutmeren van Bolivia hangt. Ik denk dat jullie nu toch al een flink eind op weg zijn naar Buenos Aires. Misschien liggen jullie al helemaal plat gejetlagd in één of ander hostelleke aldaar.
Wij zijn natuurlijk allemaal erg droevig naar huis gegaan zondag, 's middags pannekoeken bij moeke en vake en 's avonds de Ken en ik naar toneel, maar aangezien het was afgelast zijn we naar den Bert Kruysmans geweest. Lachen, lachen! Ge kent da, hé. Maar ik denk dat het niet de bedoeling is dat ik mijn levensverhaal hier op dezen blog schrijf. Zal da wa privé doen op uw mailadreske. Alleszins, vlieg er daar in en wij kijken al vol verwachting uit naar de eerste verhalen! Besos!