04 juli 2007

Panama City - Bocas Del Torro

27/06/07 - 29/06/07

Na 6 dagen de woeste zee overleefd te hebben, arriveerden we eindelijk op het vaste land van Panama. Met een busje konden we mee naar Panama City, een moderne hoofdstad vol wolkenkrabbers en de bijhorende vastfoodketens. Dus dit betekende voor Nick een niet te missen afspraak met de MMMMMMMM voor ne vette Big Mac Menu, en ene was blijkbaar niet voldoende. En wat is er leuker dan een bezoekje aan de grote supermarkt El Rey? Na 4,5 maanden eindelijk nog eens een echte supermarkt met echt alles in alle smaakjes......efkes laten gaan dus, kopen die handel! En zo konden we eindelijk onze Pancakes met PB&J maken, een receptje van onze Amerikaanse reisgenootjes van op de galapagos. Pannekoeken met Peanutbutter and Jelly, dit smaakt verschrikkelijk goed na de zovele porties rijst en bonen van de afgelopen maanden.
Natuurlijk heeft Panama City nog wel wat andere dingen te bieden dan enkel eten.....nl. ShoppyShoppy... Kledij is hier spotgoedkoop. Je moet wel goed zoeken maar zo heb ik weer nen nieuwe outfit voor 8 dollar (2 rokjes, lange broek en 1 topje). Voor de mannen was er super veel mooi gerief, dus Nick zijn garderobe is ook weer wat uitgebreid. Nog een bezoekje aan het Panama Kanaal, en zo hebben we onze portie cultuur ook weer gehad.
Er rest ons nog 6 weken om heel Centraal-Amerika te zien, niet echt veel, dus tijd om verder te trekken naar Bocas Del Torro. Een klein eilandengroepje, prachtige stranden en goeie snorkelplaatskes. Maar daar aangekomen, was het serieus aan 't draschen en 't zat er vol Amerikaanse macho's en Israeelische Maroefen. Geen tijd verliezen dus, en wijle weg naar Costa Rica.

Alle foto's: http://www.flickr.com/photos/nickenleen/sets/72157600643338132/

Geen opmerkingen: