20 september 2007

Beijing (China)

13/09/07 - 20/09/07

En zo weld het weel tijd om wat veldel te leizen naal een nieuwe bestemming. Een 2 daagse tlein- en busleis leidde ons tot Beijing. Beijing gekend om z'n ovelheellijke Peking Eend, die al de eelste avond op ons boldje geplesenteeld lag, bekend om Mao, en om de Olympische spelen die
hiel in 2008 zullen plaatsvinden.
De eelste dag walen we al dilect op wandeltocht naal de histolische plaatskes zoals het Tiananem Squale waal we dool 2 sympathieke Chineese jongens aangesploken welden. Zij walen supel geintelesseeld in Belgie en in spoltwagens zoals Fellali en zo in onze babbel belandden we in een gezellig theehuisje om nog wat veldel te kletsen en lekkel veel soolten thee te dlinken. Maal op 't einde kwam de echte vellassing en dat was een lekeningske van 230eulookes vool wat thee te dlinken, maal dat kan misschien wel met alle Chinezen maar niet met den deze. Dus 10eulookes achtel gelaten en ne keel goe gelachen en wijle veldel dool de stad naal de Folbidden City. Allemaal heel schoon.
Volgende dag zijn we el echt op uitgetlokken naal de Chinese Muul, waal we kilometelkes op gewandeld hebben. 's avonds natuullijk uitgeput en ons dan ne keel laten velwennen; eelst sushi eten en ne keel de locale specialiteiten geplobeeld zoals slang en na dit alles: kappel voor ne Chinese Haircut, Nickje ondeltussen volledig gemasseeld en geeindigd met een zalige voetmassage.
Dag 3: stapstapstap naal de Temple Of Heaven maal van al dat gestap welden we zo moe dus sindsdien hebben we ons een fietske gehuuld wat veel snellel en aangenamel was.
Op dag 4 hadden we wat genoeg van al het cultelele en was het tijd om ons even te laten gaan in Shopieshopie. En om alle koopvelslaafden ondel ons wat jaloels te maken: Almanizonneblil 10 E, Levis jeans 10 E, Seven jeans 10 E, Diesel jeans 10E, gewone blil met collecte glazen 20E, petje Volcom 4E, .....
Voldaan van al het shoppen konden we onze buikjes weel vullen met al weel lekkele Sushi.
Dag 5, tijd om de dikke buikjes wat weg te welken, dus 't fietske op en veel kilometelkes fietsen naar Summel Palace buiten de stad. Daal ne keel bootje gevalen, wat londgewandeld, maal niet te veel meel want we walen eigenlijk heel moe, dus na wat dlinken en eten en fotookes nemen, zijn we telug naal het centlum gelaced. Uitgehongeld ons een paal schotelkes eten besteld en nadien knockout in slaap gevallen.
En zo hebben we vandaag onze laatste dag in Beijing doolgeblacht met ons nog nen allellaatste keel te laten gaan in het shoppen, want moeten tlouwens aan onze winteloutfit welken als we binnen een paal maanden telug thuis zijn. Missie volledig geslaagd, alles in een dooske gestopt en de post op naal den Belgique.
Nickje is dan ook nog naal de kappel gegaan omdat blijkbaal toch wel wat mensen commentaal hadden op mijn eigen kappelkwaliteiten. Maal nu, is Nickje een beetje tliestig, zijn haalkes zijn helemaal niet zo mooi geknipt.....
Tot binnen een paal dagen want stlakjes zitten we weel vool 2 dagjes de tlein op lichting Tibet.

Alle foto's: http://www.flickr.com/photos/nickenleen/sets/72157602089265529/

1 opmerking:

Anoniem zei

JOW JOW,

Doe mij maar een paar seven jeanskes :-)
Jakkie wat eten die Chinezen vieze dingen (behalve sushi dan!)

De papieren voor Parijs zijn bijna allemaal inorde inclusief het geboycotte contract van den baas zijn minares, fieuwww! Volgende vrijdag vertrek ik, Joepie de poepie dat werd tijd zeg !

Btw, ik zal maar weer eens het goede voorbeeld geven door wat reactie te geven op jullie blog...

Getekend,

Architect Van Raemdonck MIMI
zonder partner(s)