07 maart 2007

Bariloche en Parque Nacional Nahuel Huapi

Bariloche,een heel gezellig stadje omgeven door meren en gelegen in het Parque Nacional Nahuel Huapi. Gekend om z’n lekkere chocolade (mjammie) en het lijkt een beetje op een Zwiters bergdorpje met rondlopende Saint Bernards.
Dus na het badkamerincident zijn we aan onze verkenningstocht begonnen. Leuke hippe winkels, nog steeds met zomersolden en alles is sowieso al eeen pak goedkoper. De koopkriebel hebben we kunnen onderdrukken maar zijn ons gaan troosten met de beste chocolade die we ooit al gegegeten hebben. In een leuk winkeltje Mamuscka hebben we kwijlend een doosje vol verschillende soorten chocolade gekocht.....mega lekker !!!!
En die dag kon het niet op, na 6dagen trekken hebben we onszelf dan ook maar eens getrakteerd op een lekker etentje: 350 g beef de Chorizo met frietjes en een frisse pint van 600 cl.
Zo hadden we weer energie om de volgende dag er nog eens stevig in te vliegen: een mountainbike tochtje door het Parque Nacional Nahuel Huapi....70 km rond de meren van Bariloche.Prachtig! En zo de dag nadien met een pijne poep en stijve spierkes de bus op naar Chili.

Foto's: http://www.flickr.com/photos/nickenleen/sets/72157594574023285/

Geen opmerkingen: