24 mei 2007

Mancora (Peru)


17/05/07 - 20/05/07
Met de bus van Pisco naar Lima om daar een Mc Donalds-tussenstop te houden en dan een luxe nachtbus naar het hoge Noorden in Peru: Mancora, een kuststadje met heel veel wind.....de kitespot met uitstek in Peru.

Deze keer verkozen we ook om in een echt paradijs te verblijven: palmbomen en beachhuttekes....a la temptation Island, .....zaaalig!
Heel leuk om iedereen daar te zien met een kite en wij NADA......we werden allebei onnozel. Maar Nick had het al snel geregeld om een kite te huren voor 2 uurtjes en zo kon hij zich volop uitleven met de perfecte constante wind en een kite van 9 m2. Voor mij was er dus veel te veel wind. En heb ik dus met veel afgunst 2 uur Nick z'n kitesessie kunnen bestuderen en hierna nog eens voor een paar uur de verschrikkelijke grijns op z'n gezicht aanschouwen....heel plezant!
Maar de volgende dag was de windgod mij ook redelijk gunstig en ben ik toch ook wel een half uurtje het water opgeweest. We hebben daar kennis gemaakt met de Peruaanse kite scene waaronder de topmadam Katia Salas.

Geen opmerkingen: