15 mei 2007

Nazca en Huacachina (Peru)

13/05/07 - 14/05/07

Met de volgende nachtbus werd onze trip verder gezet naar Nazca. Deze keer hebben we wat meer centjes uitgegeven om met een echte luxebus de nacht te overleven.
Stand van zaken: slechts 1 paar vlechten aanwezig en lap vlak achter ons…..protjesgeur allom dus. 1 dik Peruaantje, een echt snurkertje, en huplake vlak naast ons. Was dus weer een heel gezellige rit.
‘s morgens aangekomen in Nazca, werden we aangesproken door verschillende mensen om een tour met hen te boeken. Maar volgens onze gidsboeken doe je dit beter niet om niet in ‘t zak gezet te worden.Dus zijn we enkel met iemand van hen meegegaan om gebruik te maken van hun bagagedepot en om een frisse douche te nemen.
Zo konden we zelf ons vluchtje regelen over de Nazca lines wat echt fantastisch was. De foto’s geven het niet echt goed weer maar je kon echt alle figuren duidelijk zien, Na de vlucht hebben we nog een gezellige middag doorgebracht in Nazca city. Hebben onze mama’s gebeld om hen een gelukkige moederkesdag te wensen, want die zijn we echt niet vergeten hoor en ook hun lekker eten niet……tomatensoep, stoofvlees,…..mjammie….
Wij terug naar de hostel om onze rugzakken te gaan halen maar bleek niemad daar nog aanwezig te zijn. Alle deuren op slot en wij wilden graag verder trekken en de bus nemen. Dus is Nick als een echte inbreker op het dakterras geklommen om zo binnen te geraken en de deur open te krijgen. Al onze spullen gepakt en wijle weg naar Huacachina. Niemand gezien en dus ook niet moeten betalen……hihi
Na 2 uur bus en een taxirit kwamen we aan in een oase die gelegen is in de woestijn van Nazca. Relax!

1 opmerking:

Anoniem zei

amai Leen ik zal al eens contact leggen met de P voor u in de volgende editie te krijgen, sjieke foto' s op de zandhoop :-)
kusjes Tina